Programmacontrole inschakelen en uitschakelen

Programmacontrole is standaard ingeschakeld.

Zo schakelt u Programmacontrole in en uit:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop .
  2. Selecteer Security ControlsProgrammacontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. Gebruik de schakelaar Programmacontrole om de component in of uit te schakelen.
  4. Sla uw wijzigingen op.

Als gevolg hiervan, als Programmacontrole is ingeschakeld, stuurt het programma informatie over het uitvoeren van uitvoerbare bestanden naar Kaspersky Security Center. U kunt de lijst met actieve uitvoerbare bestanden bekijken in Kaspersky Security Center in de map Executable files . Om informatie over alle uitvoerbare bestanden te ontvangen in plaats van alleen uitvoerbare bestanden uit te voeren, voert u de Inventarisatie taak uit.